diumenge, 25 de gener del 2015

Calendari laboral 2015


Finalitzades les reunions de negociació del Calendari Laboral 2015 entre la UB i el Comitè d’Empresa i la Junta de PAS, s’ha arribat a un acord global (Calendari Laborals i Acords complementaris) signat per la Junta de PAS. Així mateix, pel que fa a document Acords complementaris (inclosa la pròrroga dels dos projectes), han estat signats per les Seccions Sindical de CCOO i UGT.

Pots llegir els acords a l’InfoPAS de la UB: http://bit.ly/1EkodXu  

La dada més rellevant és que es mantenen els mateixos criteris des de l’any 2013, i es mantenen les modificacions de redacció aprovades a l’any 2014, per la qual cosa la Junta de PAS funcionari, amb el suport de CCOO, ha donat la seva conformitat.

La negociació ha estat més complicada del que era de preveure atès que el balanç global dels diferents documents al desembre modificava, d’una manera inacceptable, els criteris acordats al 2013. Això vol dir que hem tingut en compte, entre d’altres criteris, la referència del nombre total d’hores del Conveni, el nombre total de dies d’afers propis i dies de tancament.

Pel que fa al Document “Full Informatiu – Calendari laboral 2014”:
·         5 dies d’afers propis, de l’EBEP. Si bé l'any passat també vam tenir 5 dies, aquest últim es va afegir amb posterioritat a l’aprovació del Calendari laboral atesa una modificació legislativa.
·         22 dies hàbils de vacances, de l’EBEP.
·     Estiu: reducció de ½ hora diària en els mesos de juliol i agost. D’altra banda es podrà realitzar jornada continuada (per al PAS que no te aquesta jornada de manera ordinària) en el mes de juny i de l’1 al 10 de setembre.

Pel que fa al Document “Aspectes Complementaris”
·         Es concreta que es tancaran 11 dies per motius d’estalvi
·      Es prorroguen els projectes de Formació per a la Gestió del Temps i el de Conciliació, acordats els anys 2012 i 2013.
·       Es fan diferents aclariments relatius a la compensació de dies de treball obligatori durant els períodes de tancament.


3 comentaris:

  1. Bon dia, volia agrair-vos el vostre treball per reduir les per reduir les maleïdes retallades imposades al nostre col·lectiu. Encara sort que esteu lluitant per la plantilla i retornant a la plantilla el que ens han robat. Trobo a faltar que altres sindicats segueixin aquest mateix camí i no es quedin només a la indignació.Continueu així, teniu el meu recolzament
    Una Companya PAS

    ResponElimina
  2. Hi ha un error en el calendari el dia 1 de juny (li toca al 2020) no es la Segona Pasqua es el dia 25 de maig

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha errada és que la festa local aquest any és l'1 de juny i no la segona pasqua. L'Ajuntament de Barcelona la va traslladar, sembla que per un tema de data de les eleccions municipals.

      Elimina