dilluns, 27 d’abril del 2015

Jornada i horari del PAS

Jornada i horari del PAS

-       Continuada amb flexibilitat

-       Partida 1 tarda amb flexibilitat

-       Incrementar la flexibilitat horària

-       Problemàtiques dels horaris de tarda

-       Personal de cap de setmana

6 comentaris:

  1. Trobo que també estaria molt bé que hi hagués algun a proposta en relació amb el teletreball (un o dos dies a la setmana). Hi ha determinades feines que ho permetrien perfectament i ajudarien els treballadors a conciliar vida familiar i feina. Hi ha universitats com ara la UPC que ja fa anys que ho duen a terme amb molt bons resultats.

    ResponElimina
  2. Jo amb l'augment d'hores de 35 a 37,5 h setmanals m'he de quedar 2 tardes perquè al tenir més d'1h de camí de casa a la feina no em va bé fer més de 6,5 hores els dies que no es fa la tarda. Així que demanaria poder quedar-me alguna tarda per poder completar l'horaril.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'horari actual de PAS funcionari amb flexibilitat permet fer més d'una tarda, això sí, de manera voluntària, per tant no ha d'haver cap problema amb el que planteges

      Elimina
  3. Es fa necessari aprovar un calendari amb les flexibilitats aplicables atès que el que hi ha aprovat és de fa molts anys i no s'està complint, amb la qual cosa tot ha de passar per la opinió del cap

    ResponElimina
  4. Crec que la jornada continuada amb flexibilitat seria adequada, no obstant caldria especificar que significa “flexibilitat”, per tal de que tothom entengui el mateix i no hi hagi errors o malentesos.

    ResponElimina
  5. Doncs sí. En aquest context s'ha d'entendre que és flexibilitat a decissió de la persona interessada

    ResponElimina