dilluns, 4 de maig del 2015

Concursos de PAS-L



-       Concursos periòdics, com estableix el Conveni

-       Publicació dels temaris conjunt amb la convocatòria

-       Publicació de l’especialitat de la plaça

-       Exempció de proves per cursos o per haver-les aprovat amb anterioritat

-       Cap encàrrec de superior categoria sobre plaça vacant

8 comentaris:

  1. I que tal si parlem de quan de temps ha de estar un laboral com a temporal? Quants anys és la mitja?? 8-9-10-15-20????

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que caldria és que la gent entrés directament amb contracte fix, mitjançant la 3a fase del concurs, i evitar la contractació temporal, excepte casos degudament motivats

      Elimina
  2. Doncs que els concursos de pas laboral, "brillan x su ausencia" i que els únics que han fet oposicions per accedir-hi són els auxiliars de serveis, que es troben sense cap promoció ni tan sols mobilitat geogràfica o d'horaris, però si que van contractant gent de grup I i II sense cap mena d'examen. I en el col·lectiu d'auxiliars de serveis i hi ha molts companys llicenciats i preparats per poder fer tasques de gent que contracten del carrer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, des de fa anys no hi ha cap concurs de PAS laboral (sí de funcionaris els darrers anys), i, en molts casos, no hi ha cap control ni seguiment en l'entrada de personal temporal, especialment en grups superiors. No s'està facilitant la promoció del personal propi de la UB. Això ho hem de canviar.

      Elimina
  3. Començan per alguns membres dels sindicats que diuen que els aux.de serveis només estem per a obrir i tancar portes.!!!....no m.extranya res ,que no sortin convocatòries. A mes a mes, companys funcionaris que hauriem de negociar per a tots els colectius, només s.encarregan de vetllar pel seus interessos. Estic fart de trobar.me petits grups parlant de conparatives entre nivells i complements i comentant que nosatres, els aux.de serveis com a màxim hauriem de tenir el complemet 14 i segons molts és un regall perque no ens podem comparar. Senyors això és el que tenim i així mai podrem lluitar junts i mens negociar junts. Un sindicalista és per a devoció , no per arribar a l.hora que vulgui a la feina i fer una ullada sense pensar en res més que en éll mateix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fas unes afirmacions molt rotundes però que en cap cas ens sentim identificats amb elles. El que fa falta d’una banda és un control de l’accés de personal temporal laboral (similar al que va acordar la Junta de PAS per al personal interí), i d’altra banda el disseny d’una carrera professional per a tots els col·lectius.
      En aquest sentit el 20 d’abril CCOO vam enviar una proposta que afectaria als punts d’informació i logística. Ho pots trobar al següent enllaç:
      http://ccoo-ub.blogspot.com.es/search/label/Funcionaritzaci%C3%B3

      Elimina
  4. Jo he vist aquesta proposta que dieu i no està malament. A part d'això l'empresa ens volia deixar presentar als auxiliars de serveis a les prejubilacions de suport logístics i logístics i gràcies a la junta, això s'ha tirat enrere, no ho entenc... Per una possibilitat que ens donen, el comitè hauria d'haver insistit que fossin les places (provisionals) pel personal del grup IV, no que hagi d'entrar gent del carrer a places superiors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs l'empresa t'ha informat malament, atès que la Junta no ha tirat res enrere. Al contrari, la Junta va insistir que primer s'ha de mirar de promocionar als de la pròpia UB abans que entrar gent nova del carrer. El que si que va demanar la Junta és que si les places són de funcionaris, també, en aquest cas, es permeti optar al personal afectat

      Elimina