dijous, 21 de desembre del 2017

Important PAS interí i temporal: convocatòria imminent OP-2009

La propera setmana es publicarà al DOGC la convocatòria de processos selectius, en torn lliure, corresponents a l’Oferta Pública de 2009 de la UB.

Recordem que aquesta OP-2009 va quedar aturada i sense executar arran de les lleis retalladores i que, a petició de CCOO, la UB finalment ha acceptat convocar els processos selectius, tal com et vam informar en el resum de la Comissió Delegada de PAS de 9-10-2017

Les places pendents d’execució de l’OP-2009 i que ara es convocaran són:

·         PAS-F: 30 places C2 de l’escala auxiliar administrativa

·         PAS-L: 6 places grup IV d’ auxiliar de serveis i 1 de grup I de Tècnic/a superior esportiu

Per fer-ho possible i que no caduqués era imprescindible la publicació abans de finalitzar l’any 2017. Tanmateix, per tal d’aconseguir unes basses favorables per al PAS funcionari interí o laboral temporal de la UB, era necessària la negociació amb la Junta de PAS funcionari i amb el Comitè d’Empresa de PAS laboral, respectivament.

En aquest procés negociador no s’ha aconseguit tot el que es plantejava però sí que hi ha elements importants, i alguns de nous, que cal destacar:

- presentació de la sol·licitud fins el  29 de gener, i realització de la primera prova al maig (en la primera quinzena auxiliar de serveis i auxiliar administratiu, i en la segona quinzena la plaça de grup I)

- En auxiliars administratius o auxiliars de serveis, la nota de la primera prova de coneixements, tipus test, es reserva per a les dues posteriors convocatòries, a criteri de la persona interessada. Igualment es farà amb les proves de català i castellà.

- temaris més acotats

A més, en el cas d’auxiliars administratius

- en la fase concurs: important puntuació per antiguitat com auxiliar administratiu

- adjudicació de places per ordre de puntuació


OP-2016 i 2017

CRAI (PAS-F): La convocatòria de les 12 places d’ajudant de biblioteques A2 corresponents OP2016 i 2017 està prevista realitzar-se al gener de 2018

La resta de places de les diferents categories de PAS-F i PAS-L estan pendents de negociar-se. En el cas de les categories d’auxiliar administratiu C2 i auxiliar de serveis G4 es realitzaran amb posterioritat a l’OP 2009 per evitar coincidències


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada