dilluns, 4 de maig del 2015

Estabilització del PAS



-       Creació de les places estructurals

-       Oferta pública amb una programació plurianual que faciliti l’estabilització

-      Elaboració i seguiment de bosses de contractació temporal o interinatges que garanteixin agilitat i transparència

-     No realitzar contractació de personal per ETT i no permetre externalització de les tasques


2 comentaris:

  1. Les places estructurals no estaven creades i aprovades amb la RLT del 2012?
    L'estabilització sona molt bé, però no crec ni veig a ningú fent res per aquest tema. Fa molts anys que hi ha laborals temporals a la UB sense opció a ser definitius ni opció de promoció ni res.
    Evidentment que mentre hi hagi gent dintre de la UB qualificada per fer les tasques mai s'ha de contractar a personal per ETT, comencem a promoure al personal de dintre i no estancar-lo sempre en el mateix lloc o categoria.
    Però tornem... quant temps fa que els Laborals no aconseguim res nou? Però si, que se'ns retalli 1/14 part superant la extra i el 5%,... inclouent la extra de setembre al sou, aquella paga que hi havia al conveni cap a febrer... ens equiparan als funcionaris en lo que volen... però sembla ser, que si que hi haurà concursos de funcionaris (administració, gestió, técnics... sempre promoció interna, evidentment....) però... que hi ha dels laborals....
    Fa anys que veig que ningú es recorda de nosaltres...

    ResponElimina
  2. Amb la RLT/2012 es van crear 122 llocs de treball estructurals, i al desembre 2014 es van crear uns pocs més, però pel transcrus del temps, ara hi ha més.
    No hi hagut convocatòria d'oferta pública (3a fase), atès que els darrers anys la taxa de reposició per al PAS ha estat del 0% (normativa estatal), i ara, al 2015, malgrat que es podria convocar fins el 50% (normativa estatal), la Generalitat, amb la complicitat de les univesitats, ho està impedint.
    Que sapiguem les ETT en aquests moments no s'utilitzen a la UB, però sí que ens està arribant informació de cada vegada més gent contracta mitjançant Fundacions, és a dir, sense contracte UB
    La"transformació de les 15 pagues" (juny-setembre-desembre) no afecta al total de les retribucions anuals, però va evitar que al 2014 la retallada fos del 7,14% (1/14 part que diu la llei retalladora de la Generalitat), com si va passar al 2012 i al 2013, la qual estava per sobre de la resta de col·lectius.

    ResponElimina