dimarts, 28 d’abril del 2015

Retribucions del PAS

Retribucions del PAS

-       Recuperar el nivell salarial d’abans de les retallades

-       Retribucions en funció de les tasques que corresponen al lloc de treball.

-       Equiparació de triennis: trienni únic per a tot el PAS.

-       Reduir el ventall retributiu.

7 comentaris:

  1. D'acord amb el quatre punts: mateix sou que abans de les retallades, equiparació de triennis, reduir ventall retributiu i retribucions segons tasques i, a més, cobrar amb efectes retroactius els diners que hem deixat de cobrar per causa de les retallades que ens han aplicat al llarg de tots aquests anys. Si cal demanar-ho per via judicial si encara no s'ha fet.

    ResponElimina
  2. Retribucions en funció de les tasques realitzades - objectius

    ResponElimina
  3. De verdad es razonable pedir la recuperación salarial? no creeis que es utópico?

    ResponElimina
  4. Això és difícil, i no depen només de la UB. Es una reivindicació que afectat a tots els empleats públics, però es poden aconseguir coses si tots ho lluitem, També des de la UB amb el nostre gra de sorra.
    Un exemple és la recuperació d'una part de la paga extra de 2012 (a banda de que aquest any finalment no ens retallaran una nova paga)

    ResponElimina
  5. Que la gent que fa anys esta fent tasques per sobre del que té reconegut cobri ja! A mode d'exemple els 22 aprovats en el Consell de Govern del desembre que havien de sortir a concurs i s'està endarrerint. La gent que hi ha darrera les places porta fent la feina i esperant el reconeixement més de 10 anys. Caldria que se'ls pagués mentrestant no surt i es resol el concurs, que ja han estat prou perjudicats, que a sobre han de concursar a les places que són seves.
    En realitat s'hauria de fer un concurs restringit com s'ha fet altres vegades en aquesta casa.

    ResponElimina
  6. Cadascú hauria de cobrar segons la feina que fa. Dins d'un mateix grup hi ha molta variabilitat que es podria compensar amb els complements de treball.
    S'hauria de recuperar el còmput total de les retallades i redactar un conveni economicament actualitzat.

    ResponElimina
  7. D’acord amb els quatre punts proposats. També la recuperació de l’equiparació del nivell dels interins amb efectes retroactius de gener ja que està pressupostat pel 2015 sencer, no només des de maig.

    ResponElimina