dimecres, 22 d’abril del 2015

Els comptes clars!


Amb aquest apartat volem informar-te de dades que, encara que són rellevants, sovint no en són prou conegudes, com ara els ingressos i les despeses de la Secció Sindical de CCOO-UB.

Així mateix també et potser interessant veure l’apartat “Transparència de CCOO de Catalunya”.

·         Nombre delegats
Actualment els representants de les candidatures de CCOO als diferents òrgans de representació unitària la UB són 37 delegats i delegades, d’un total de 98, entre PAS i PDI, funcionaris i laborals.

·         Ajuts sindicals 2014 atorgats per la UB a Seccions Sindicals i òrgans unitaris de representació (Comitès d’Empresa i Juntes de Personal)
Per ajudar amb les despeses que comporta l’activitat de la representació sindical a la UB, hi ha pressupostada una quantitat total de 15.048€ (aquesta quantitat ha anat baixant al llarg dels anys, especialment a partir del 2012), la qual es distribueix al 50% entre les Seccions Sindical i l’altre 50% entre els diferents òrgans unitaris de representació. En tots dos casos en proporció al nombre de representants.

El detall del nombre de representants de cada Secció Sindical i de cada òrgan de presentació, així com les corresponent quantitats atorgades, els pots trobar en aquest enllaç

·         Justificació de la despesa 2014 de CCOO-UB
El detall de la despesa de l’ajut sindical atorgat a la Secció Sindical ho trobaràs en aquest enllaç

·         Portal transparència CCOO-Catalunya

En el aquest enllaç trobaràs el portal de la Transparència de CCOO de Catalunya, el qual informem, per exemple, dels “comptes auditats cada any” o “com ens financem?”

2 comentaris:

  1. O sigui que només canvien els interins i els endollats, i la resta que hem perdut quasi un 30% de salari i les pagues, que ens donin pel sac. Bé bé.
    Sindi Viz

    ResponElimina
  2. Company, sembla que no has entès la informació, o aquesta no és prou clara.
    La situació retributiva d'aquests interins i temporals, es refereix a companys i companyes que estan cobrant per sota del que correpon respecte d'altres places, únicament pel fet d'estar o no ocupant plaça de la RLT. I en molts casos, a més, va significar en el seu moment una baixa retributiva respecte de la seva situació anterior.
    I tot això a banda de sofert també les mateixes retallades de salari que la resta de personal.

    ResponElimina