divendres, 15 de juliol del 2016

Nous Plans d'Ordenació (PO) aprovats o informats pel Consell de Govern 13.7.2016

Pel que fa als nous Plans d’Ordenació elaborats per la UB, us informem que al Consell de Govern del dia 13 es van aprovar o informar gairebé tots els que hi mancaven.

Tanmateix hem de dir que el gran volum d’informació tramesa (a més de diferents canvis introduïts) als i les representants sindicals, en un termini molt curt (quasi tots els casos en el termini d’una setmana, i fins i tot en 48 hores!) perquè fos aprovat TOT a la Comissió Delegada de PAS (CDPAS) del dia 8 de juliol, van fer inviable que poguéssim fer una anàlisi acurada de la documentació.

En aquest sentit, a la CDPAS el nostres representants van demanar l’ajornament de l’aprovació fins un altre moment. Hem de tenir en compte que, segons diu la Gerència, està prevista l’aprovació de la RLT el 21 de setembre, per tant hi havia temps per ajornar aquestes aprovacions.

La resposta de la UB (Gerent i Vicerectora) va ser que no es podia ajornar perquè “calia tancar-ho tot en el Consell de Govern!”. Sorprenentment, alhora que contradictori, en la mateixa reunió, a l’hora de procedir a les votacions, van fer dos grups, i només es va portar a votació 4 PO i la resta “es donava per informada a la Comissió”, per tant no s’aprovaven encara. Davant d’això, vam insistir que igualment es podia fer amb tots els PO, ajornar l’aprovació i “donar-los per informats”.

No es va acceptar ajornar l’aprovació, i es van aprovar els 4 PO... i novament de manera sorprenent i contradictòria, el dia del Consell de Govern (13 de juliol) es va retirar de l’aprovació 1 dels PO aprovats a la CDPAS, i es va retirar de la “informació” un altre PO de les Àrees.

Conclusió: la UB està pressionant de manera inacceptable al Comitè d’Empresa de PAS i a la Junta de PAS i utilitza arguments que es demostren falsos.

En tot cas, per al vostre coneixement, i davant l’opacitat de la UB, podeu veure tots els PO aprovats o informats al Consell de Govern del 13 de juliol en els enllaços que figuren a continuació (els hem penjant de la mateixa manera que ens els van passar, és a dir, en molts casos en blocs conjunts d’informació).


Aprovat al Consell de Govern

·         PO, i annex de places, de  l’Àrea de Ciències i Enginyeries
·         PO, i annex de places, de l’àmbit d’aux. de serveis i logística
·         PO, i annex de places, de Personal laboral de suport a departaments i centres
·         PO Facultat de Ciències Humanes i Socials (es va aprovar a la CDPAS, però ho han retirat)


Informat al Consell de Govern

·         PO, i els Annexos dels PO:

- Àrea d’Internacional i Serveis a l’Estudiant
- Àrea de Comunicació, Màrqueting i Promoció
- Àrea de Tecnologies de la Informació i la Comunicació*
- Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació
- Centres Científics i Tecnològics (es va informar a la CDPAS, però ho han retirat)
- Escola de Doctorat
- Gabinet del Rectorat
- Gerència
- Institut de Ciències de l’Educació
- Secretaria General – Serveis Jurídics
- Servei d’Audiovisuals



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada