dilluns, 16 de febrer del 2015

Participació del PAS claustral als diferent òrgans col·legiats


Amb motiu de les darreres eleccions al Claustre de la UB, el grup DEFENSEM LA P(UB)BLICA PAS-CCOO, et vam informar dels diferents òrgans col·legiats i Comissions institucionals que deriven de la representació al Claustre i en les que hi participen els i les representants del PAS. Aquesta participació, més que a les reunions plenàries del Claustre,  és el més importat en el “dia a dia” de la representació institucional del PAS. En aquest sentit vam publicar un diagrama que reflectís les dependències d’aquells.


A continuació pots llegir diferents informacions d’interès sobre la representativitat del PAS als diferents òrgans col·legiats i de les reunions que es van realitzar al llarg del 2014.


·         Resultats eleccions al Claustre 2014 (PAS)

·         Relació d’òrgans col·legiats amb representació del PAS, derivada del Claustre

·         Distribució de representants del PAS als diferents òrgans col·legiats (acordat per unanimitat dels i de les PAS claustrals)

·         Relació de reunions realitzades al llarg del 2014 (des de que es va constituir el nou Claustre). Així mateix hi trobaràs els diferents enllaços amb la corresponent informació que publica la UB en el seu Web.


Altres enllaços d’interès al nostre blog:

·         Informació de la Comissió de PAS (14-11-2014)

·         Informació de la Comissió de PAS (5-12-2014)

·         Informació de la Comissió de PAS (30-1-2015)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada